Werken bij ZGHW

Actuele vacatures bij ZGHW

Functie voor vacatures
Plaatsen filter vacatures
Acquisitie op de vacatures wordt niet op prijs gesteld.
Oud-Beijerland

  |  

Metrum Medisch Centrum

Ben jij op zoek naar afwisseling en verantwoordelijkheden? Wil je jouw liefde voor de zorg inzetten in de eerstelijns patiëntenzorg binnen een vooruitstrevend medisch centrum in de Hoeksche Waard? Dan zijn we op zoek naar jou. Wij zoeken een: Praktijkondersteuner GGZ 2 – 4 dagen per week
Oud-Beijerland

  |  

Metrum Medisch Centrum

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en lijkt jou het leuk om aan de slag te gaan in de huisartsenzorg? Dan hebben we een leuke vacature! Scroll snel verder voor meer informatie.

  |  

Zorggroep Hoeksewaard

Ben jij het organisatietalent die in een handomdraai ‘het wel even regelt’ en heb jij ook nog eens een hart voor de zorg? Dan zijn we op zoek naar jou! Voor een aantal huisartsenpraktijken in de Hoeksche Waard zijn we op zoek naar:
Oud-Beijerland

  |  

Metrum Medisch Centrum

Huisartspraktijk Quispel zoekt een: Doktersassistent 18 uur (2 dagen per week)
‘s-Gravendeel

  |  

Huisartsenpraktijk Boudesteyn

1-2 dagen per week
Oud-Beijerland

  |  

Medisch Centrum Molenaar

Praktijkhouder Hans van Noort heef besloten zijn praktijk over te dragen aan een geschikte opvolger. Het streven is per 1 januari 2025. De praktijk telt ruim 2000 patiënten en er is mogelijkheid tot groei. Medisch Centrum Molenaar is een modern gezondheidscentrum in Oud-Beijerland, vlakbij Rotterdam. Een kostenmaatschap van vijf bevlogen huisartsen vormt het hart van de organisatie. De dagelijkse leiding is in handen van een praktijkmanager en twee coördinerend assistentes. De artsen kunnen zich volledig bezighouden met optimale zorg voor hun patiënten.
Oud-Beijerland

  |  

Huisartsenpraktijk Rietveld

Wij zijn op zoek naar een (waarnemend) huisarts voor 2 dagen per week. We hebben de voorkeur voor een collega die voor een langere periode in onze praktijk wil komen werken.
Strijen

  |  

Maatschap Huisartspraktijk De Moriaen

Huisartsenpraktijk de Moriaen zoekt een waarnemend huisarts voor 2 tot 3 dagen in de week.
Numansdorp

  |  

Huisartsen Witsel en Veldhoen

Huisartspraktijk Koning

Wil jij werken als huisarts in een grote dorpspraktijk? In de gezellige dorpskern Numansdorp, op 30 minuten rijden vanaf Rotterdam, zijn in Het Zandpad twee huisartsenpraktijken gevestigd die nauw samenwerken. Samen zijn zij op zoek naar een huisarts voor 3 dagen per week.
Hoeksche waard

  |  

Open sollicitatie

Ben jij een patiëntvriendelijke duizendpoot in de huisartsenpraktijk? Dan zijn we per direct op zoek naar jou. Wij zoeken voor diverse praktijken: Doktersassistentes