Heb jij de verbindingskracht om projecten te laten slagen? Ben jij een innovator en wil je graag werken binnen de dynamische omgeving van de huisartsenzorg? Wij zijn op zoek naar een:

 Projectleider 24 uur

 Functieomschrijving

 Hoe ziet je werk eruit?

Als projectleider heb je een veelzijdig takenpakket. Kort gezegd ben je verantwoordelijk voor het coördineren, implementeren en het (mede) ontwikkelen van projecten en vertaal je visie en beleidsplannen naar projectplannen.

De functie van projectleider is een nieuwe functie. Je bent werkzaam in een klein team waarmee je samenwerkt om projecten te laten slagen. Als projectleider ben je deels verantwoordelijk voor lopende projecten en ondersteun je het bestuur bij de ontwikkeling van nieuwe projecten. Je ziet altijd kansen voor vernieuwing en verbetering en weet deze te vertalen naar concrete projecten, die de eerste lijn versterken. Je onderzoekt of er draagvlak is voor nieuwe ontwikkelingen, zodat er gedegen en gedragen projecten ontstaan. De eerstelijnsgezondheidszorg is volop in beweging. De ontwikkelingen rondom regionalisering en de juiste zorg op de juiste plek maakt dat samenwerking en verbindingen maken een belangrijk onderdeel is om projecten te laten slagen.

De functie van projectleider is een uitdagende functie in een organisatie waar gebouwd wordt. Je staat als projectleider middenin de actualiteit van de eerstelijnszorg. Kortom: in deze zelfstandige functie draag je je steentje bij aan de ontwikkeling en innovatie van de huisartsenzorg in de regio Hoeksche Waard.

Bedrijfsinformatie

 Waar ga je werken?

De Coöperatieve Zorggroep Hoeksewaard (ZGHW) is een regionaal samenwerkingsverband van circa 30 praktijk houdende huisartsen, verspreid werkzaam in de Hoeksche Waard. Deze huisartsen hebben samen als doel kwalitatief hoogwaardige zorg leveren aan patiënten met chronische ziekten en deze zorg zo optimaal mogelijk én dichtbij huis te leveren.

ZGHW vindt haar hoeksteen in de gemeenschap op het eiland Hoeksche Waard. Ze haalt haar inspiratie uit het participeren in regionale en landelijke initiatieven. De zorggroep heeft in de afgelopen jaren veel opgezet en ontwikkelt zich nu door tot regisseur van een kwalitatief hoogstaand zorgaanbod in de regio.

Als projectleider kom je te werken binnen een klein team. Het bureau bestaat uit een manager, secretariaat en communicatieadviseur. Daarnaast werk je nauw samen met de medewerkers en huisartsen van de aangesloten praktijken en met diverse samenwerkingspartners in de eerste- en tweedelijns zorg- en dienstverlening.

 Profiel

 Dit verwachten we van jou:

De collega die wij zoeken heeft minimaal een afgeronde relevante HBO opleiding bij voorkeur met een gezondheids-/bedrijfseconomische achtergrond. Daarnaast heb je ervaring met het procesmatig begeleiden van projecten.

Je kern vaardigheden, kennis en talenten zijn:

 • Je kunt zelfstandig werken en toont initiatief.
 • Je beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden die je inzet om anderen te enthousiasmeren en overtuigen.
 • Je beschikt over de nodige verbindingskracht om projecten te laten slagen. Je houdt overzicht en bent resultaatgericht.
 • Je bent nieuwsgierig naar de visie van je collega’s en kijkt altijd breder dan de primaire vraag.
 • Je schakelt moeiteloos tussen strategisch denken en een praktische uitvoer.
 • Je bent analytisch en pragmatisch.
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk.
 • Ervaring als adviseur, projectleider of projectmanager.
 • Kennis van de eerstelijnsgezondheidszorg, substitutievraagstukken omtrent de eerste en tweede lijn is een pré.

Arbeidsvoorwaarden

Wat heeft de zorggroep te bieden?

 • In eerste instantie een arbeidsovereenkomst voor één jaar, voor 24 uur per week.
 • Een functie die je zelf mede invulling kunt geven. Er is nog veel te ontwikkelen in deze groeiende organisatie in een maatschappelijk relevant en dynamisch werkterrein.
 • Je krijgt ruimte om te leren en jezelf te ontwikkelen in een klein team.
 • Salaris op basis van opleiding en ervaring. Inschaling volgens de CAO Huisartsenzorg.

Meer informatie

Meer weten over de sollicitatieprocedure?

Voor vragen over deze functie kun je terecht bij Wendy Ophorst via het secretariaat van de zorggroep: 06-83328893 of info@zghw.nl.  Heb je belangstelling? Stuur dan je motivatie en CV vóór 27 september a.s. naar info@zghw.nl.

De eerste gesprekken vinden plaats op 6 oktober tussen 13.00 en 17.00 uur.